[ Dodano: Pią 29 Kwi, 16 10:49 ]
[O2FL] Głośniki w tylnych drzwiach
Zwiń
X
-
akordeon, zgłoś się do kolegi kowal 2002 ogarnie temat profesjonalnieByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamm36Mam podobny problem (2FL),tylko nikogo nie szukam, ale nie wiem jak rozkręcić tylne drzwi żeby nie uszkodzić zaczepów,Jak ktoś wie jakie są sposoby proszę o info
dziękiJest OIIFL 1.4 TSI + DSG7, Elegance.
Komentarz
-
-
adamm36 i jak Ci poszło ? Dzisiaj dojechały do mnie głosniki na tył i będę się przymierzał do montażu, jaki czas operacji i jak z kablami ,którędy puścić itp ?----> ! biała MurzyNka ! <----
---->było 101km 260NM jest 136km 312NM<----
Komentarz
-
-
----> ! biała MurzyNka ! <----
Komentarz
-
-
Całą instalacje musiałem prowadzić .----> ! biała MurzyNka ! <----
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jellyWitam
Czy koledzy którzy montowali głośniki w tylnych drzwiach moga mi powiedzieć jakiej średnicy sa głośniki?? Tez chcę dołożyć, ale nie chce 2 razy zdejmować tapicerki drzwi
pamiętaj żeby wygłuszyć od razu całość inaczej szkoda czasu bo efekt mizernyble
Komentarz
-
-
Panowie ja odpuściłem na kilka miesięcy temat audio ale 3 tygodnie temu z braku zajęcia w weekend postanowiłem wygłuszyć sobie drzwi taśmą dekarską
kupiłem dwie rolki taśmy soudala 10m, zdjąłem boczki z przodu, odtłuściłem powierzchnie i przykleiłem wygłuszenie.
Cała operacja zajęła mi jakieś 3 godziny, 2 h bawiłem się z drzwiami kierowcy a godzine z tymi pasażera bo już miałem jakieś doświadczenie :lol:
straty to dwa zatrzaski nie wpływające na to jak mocno trzyma się boczek więc nie czekałem do poniedziałku, żeby kupić nowe tylko przykręciłem boczek bez nich. 3h zabawy i 90 zł a różnica bardzo mocno odczuwalnacalm down.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez akordeonpostanowiłem wygłuszyć sobie drzwi taśmą dekarskąZamieszczone przez voithmeni latem jak samochód sie mocno nagrzewał w środku był dziwny zapach
W gorące dni inhalacja jak się patrzy-wącha :!:
Oby nie. :szeroki_usmiechO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Komentarz